Et billede om dagen.

Et billede om dagen.

Det skal starte et sted.

365 billeder et om dagen, et mål jeg aldrig har kunne komme igennem, og stadig ser det som nået af en selv disciplin.

Covid-19 har fået mig til at tænke langt anderledes i foto, end jeg har gjort før. Beslutningen om at lave et billede om dagen er taget for år tilbage har bare aldrig kunne komme i gang, jeg har gerne ville, men det har bare virket overvældende, så i mit forsøg på at nå bare en uge eller to med 7 eller 14 billeder er nu sat i gang og jeg håber og tilbeder mig selv at det sparket i røven om at lave nået og ikke bare læser bøger dagen lang.

Der er ingen regler bare skyd, men max. 1 billede pr. dag, det er da ligetil eller er det, det vil tiden vise, der startes mandag 8 Juni og køres til der er en eller to uger, eller mere at poste.

Uge. 1 (Uge 24)

Uge. 2 (Uge 25)

Ok så her er jeg.

2 uger senere og jeg er i mål med det jeg havde sat mig for, kunne jeg forsætte ? Ja måske.

Jeg forsætter nok i det omfang jeg kan, i det omfang mit hoved magter det, det vil tiden vise og et indlægmed en uge eller to uger mere skal nok komme så frem jeg har 7 eller 14 billeder jeg er glade for i en sammenhæng.

Jeg har lært at det kræver sit at lave et billede om dagen og at man skal havde fuld respekt for dem som gør det i et helt år!
Jeg har dog lært en vigtig lektie som jeg tager med mig over de næste uger, nemlig at X100V som har taget disse billeder, det er vokset på mig og jeg med det, jeg har faktisk ikke brugt mit X-T3 og tilhørende glas i de 14 dage, og det har fået mig til at pakke det og nu overvejer om det skal på DBA og sælges.

Sandheden er nok jeg er mere glad ved at skyde med X100V end nået andet og nej slet ikke en døgnflue. så må tiden vise om jeg vender tilbage til et hus med udskiftelige objektiver eller om X100V bare er nok.

Prev Et projekt som ikke blev som det skulle
Next Juni 2020

2 Comments

  1. Keep on going. Der kommer en periode i starten hvor man tænker “det her fører jo ikke til noget” – derefter kommer der en god periode, og måske igen en periode hvor man tænker “fuuuck, det går ALDRIG” sådan skal det være! Over tid oplever man at komme til at have dagens billede i baghovedet, at man pludeselig kan se motiver i nærmest alt, og man kan sortere i billeder, inden der er trykket på udløseren. Jeg er snart halvvejs i mit andet skudårsprojekt – og ved ikke om jeg tør stoppe til januar, jeg fortrød så eftertryggeligt sidst, men…

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu igen, det ikke tilladt!