Om mig

FOTOGRAFEN

Minimalisten

Reduce the complexity of life by eliminating the needless wants of life, and the labors of life reduce themselves.

Fotografen.

Minimalist, Kreativ og fotografering med sjæl, det mig.

Jeg har altid fundet det spændende at tage billeder af mennesker og det at arbejde med lys og skygger. Det er nu blevet til min store passion og kærlighed.
Fotografering for mig er en måde at fange tiden og øjeblikket, som normalt er glemt kort efter. Jeg elsker at lave billeder af alle slags mennesker. Et portræt kan fortælle så mange smukke historier, om det er i personens øjne eller udseendet eller måden, portrættet sættes op på, og lyset lægges.
Jeg har ligeledes en passion for Landskab, Rejser og street fotografering, det hele er for mig bundet ud i at et daglig kamera med rundt, i dette tilfælde, det lille X100V fra Fujifilm.

Bruger generelt Fujifilm som udstyr i dag til at fotografere med, det giver følelsen af at være i nuet og levere nogle fantastiske billeder, farver og kontrast som man ikke tager fejl af.

“A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people.”
— Annie Leibovitz

“A good photograph is one that communicates a fact, touches the heart and leaves the viewer a changed person for having seen it. It is, in a word, effective.”
— Irving Penn

Syntes nu lige netop denne tekst passer godt på netop den stil af billeder jeg laver, og det mine kunder føler for den vare de får leveret som slut resultat.

Nu igen, det ikke tilladt!