Island / Rejser

Landet man ikke bare glemmer.

Når et kamera mærke går hen og laver nået af det fedeste sammen så er det lige hvad det er, ikke mindre end 11 gæve Fujifilm entusiaster fik ved hjælp af Danske Fuji-x Entusiaster strikket en smuk og fed tur til Island sammen i 2016, Tak for hjælpen til dette Jeff og det samme til Fujifilm Danmark.

Nå men ja det startede jo et sted. Jeff Ravn og jeg fik en ide om at lave en tur til Island, Jeff var dog den der trak det igennem så all credit til ham, men som sagt en ide opstod i glimt af et vildt fællesskab på Facebook, nemlig i gruppen, inden vi fik kigget os om var turen på plads, mand stor fløj vi til island og spænderede en god uge på et super fedt hotel, fik skudt en masse billeder, ja tiden var sku ikke lang nok, fik et par støvler der smeltede sammen, tak for sko jeff, jamen det er længe siden og jeg husker ikke alt i detaljer, andet end den tur gjorde at man var så mættet af island, men ikke mere end man vil afsted igen.

30 April 2016 rejste vi 11 mand til Island.

Forneden lidt indtryk fra turen.

Den sorte strand og stable sten, en værdsat og spændende dag, man kan slet ikke få nok.
About Author

Kort og godt en familie far til 3 store unger som elsker at fotografere og rejse, bare nyde livet og så jeg gradvis minimalist.

No Comments

    Ris og Ros tak :)