T F P - T E S T
S E S S I O N S.
HVORDAN FORGÅR DET.
Forneden er 3 gallerier, disse indeholder hvad jeg normalt laver som TFP, kig på dem og se om stilen er dig. Er den det så send mig en besked enten via sociale medier eller med formularen ved siden af så tager vi den derfra. TFP for mig er gratis arbejde og nået vi begge kan bruge, det vil sige sociale medier og websider, eller din OF, Patreon osv.
For mit vedkommende er kravet at jeg må bruge dem på mine sociale medier og på min Patreon, ellers giver det ikke mening for mig at lave det som TFP. Kan du sige ja til jeg må bruge det den vej så kontakt mig endeligt og lad os lavet nået lækkert.
SEND
Tak for din besked, jeg vender tilbage hurtigst muligt.
H O M E
S E S S I O N S
Disse sessions forgår hjemme hos dig og kan laves i alt lige fra Undertøj til nude og implied samt cozy hygge tøj, en kop te, stearin lys osv.
S T U D I E
S E S S I O N S
Disse sessions forgår hjemme hos mig i mit hjemmestudie, men de kan også laves hos dig da mit hjemmestudie er mobilt. Hos mig skydes der i 4800 og mest mellem 9:00 og 13:00 i hverdage, aldrig weekender da disse er helliget famillien.
L O K A T I O N
S E S S I O N S
Disse sessions forgår som det ses ude på locations rundt om i landet. Vi finder ud af i fællesskab hvor det skal forgå og hvad der skal laves.
Back to Top